Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 63 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Prvá novinka 8 tipov ako pripraviť nehnuteľnosť na predaj Prvoradým záujmom predávajúceho je...
Druhá novinka REALITNÁ ÚNIA SR - 10 dôvodov, prečo poveriť predajom realitnú kanceláriu.    ...

Rodinný dom v krásnom prostredí obce Lubina - REZERVOVANÉ

Cena:
135 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Lubina
Ulica: Lubina - Hrabové
Kategória: Domy a vily
Druh: Rodinný dom
Plocha pozemku: 1511 m2
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet obytných miestností: 5
Podlahová plocha: 265 m2
Plocha pozemku: 1511 m2
Energ. certifikát: neuvedené
ID inzerátu: 1149
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj rodinný dom v obci Lubina, časť Hrabové. Nachádza sa v krásnom prostredí podjavorinskej oblasti, no pritom s dobrým dopravným napojením na diaľničný privádzač D1 a vo vzdialenosti iba pár kilometrov od okolitých miest ako Stará Turá či Nové Mesto nad Váhom. Prístup k nehnuteľnosti je po asfaltovej ceste. K domu patrí pozemok o celkovej rozlohe 1.511 m2, ktorý ponúka možnosť vytvoriť si vlastnú záhradku, vodné prvky, ohnisko a ďalšie záhradné prvky podľa vašich predstáv. Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza aj hospodárska budova.

Dom bol skolaudovaný v roku 1976 a bol postavený z pálenej tehly. Je kompletne podpivničený pričom časť suterénu tvorí garáž. Dom má 2 nadzemné podlažia. Na prvom nadzemnom podlaží sa z chodby vchádza do 3 nepriechodných izieb, kuchyne, komory, kúpeľne a samostatného WC. Toto poschodie je možné rekonštruovať ako dennú časť. Vchod do suterénu aj druhého nadzemného podlažia je riešený schodiskom v interiéri rodinného domu. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádzajú 2 izby a pýcha domu, ktorou je priestranná terasa s rozlohou 55m2 s očarujúcimi výhľadmi na okolitú prírodu a dedinu. Toto poschodie je možné rekonštruovať ako nočnú časť.

Dom je napojený na elektriku, vodu z vlastnej studne a betónovú žumpu. Kúrenie bolo doposiaľ riešené kotlom na tuhé palivo. Nehnuteľnosť je ideálna pre kompletnú alebo postupnú rekonštrukciu, čo vám umožňuje prispôsobiť dom na rekreačné účely, viacgeneračné bývanie alebo kombináciu bývania a podnikania.

Pokiaľ túžite po bývaní, ktoré bude Vašim každodenným relaxom toto je pre Vás tá správna voľba.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI

Malá kopaničiarska osada mimo hlavnej cesty, intravilán
Unikátna poloha nehnuteľnosti na konci slepej uličky
Dom ponúka úplne súkromie a pritom nie je na samote
Pekné výhľady z pozemku aj domu
Pripravená kompletná projektová dokumentácia k rekonštrukcii domu (Ušetríte 6-8 mesiacov času prípravy a financie)
Dobrý technický stav domu, nová hydroizolácia strechy
Energetický certifikát pripravený - možnosť okamžite využiť dotačné programy pre zateplenie/výmenu okien a kúpu tepelného čerpadla.  Ušetríte spolu až 23000€ vďaka dotáciám.
Dospelé ovocné stromy (jablone, čerešne, hruška..)
Poctivá kopaná studňa
Autobusová zastávka 200m
4G signál (O2)
Osada Hrabové sa nachádza v pásme ochrany vodných tokov (nie je možné v okolí stavať)
Nehnuteľnosť bez ťarchy

KOMPLEXNÁ PROJEKTOVÁ DOKUMENTÁCIA K REKONŠTRUKCII PRIPRAVENÁ A ZADARMO K NEHNUTEĽNOSTI

Ušetrite financie a 6-8 mesiacov času prípravy! Pre rodinný dom je vyhotovená kompletná projektová dokumentácia na rekonštrukciu pre obe podlažia, aj suterén. V projektovej dokumentácii obdržíte: architektonickú štúdiu so zameraním skutkového stavu - pôdorysy, nosné/nenosné steny, návrhy búracích a stavebných prác, elektroinštaláciu a bleskozvod, rozvody vody a kanalizácie, vykurovanie (radiátory) a tepelné čerpadlo, rekuperáciu, krb, energetické hodnotenie budovy, projekt novej NN prípojky, projekt žumpy a dažďovej kanalizácie, statický posudok.

Rekonštrukciu môžete začať okamžite formou ohlášky na miestnom úrade.

Ak by ste chceli vykonať zmeny v projekte a prispôsobiť ho svojim potrebám, poskytneme kontakt na projektanta, s ktorým môžete konzultovať zmeny a využiť služby profesionálnej projekčnej kancelárie, ktorá na dome pracovala.

RODINNÝ DOM JE PRIPRAVENÝ NA ŠTÁTNE DOTÁCIE. ENERGETICKÝ CERTIFIKÁT JE VYHOTOVENÝ.

Obnov dom - Využite finančný príspevok na zateplenie alebo výmenu okien až 19000€. Nový majiteľ môže okamžite požiadať o finančný príspevok z najbližšej dotačnej výzvy, ktorá sa očakáva už čoskoro.

Zelená domácnostiam - Možnosť okamžitého využitia štátneho príspevku podľa dotačnej schémy Zelená domácnostiam na kúpu tepelného čerpadla až 4 370 €.

V cene nehnuteľnosti: - vyhotovenie kúpno - predajných zmlúv - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti - vybavenie financovania (hypotekárny úver, úver zabezpečený nehnuteľnosťou) - uhradenie poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva

Maklér:

makler
Maklér:Ing.Ivan Vlado
Telefón:0907739383
E-mail:vlado-ZVNC-luxreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.