Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 49 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Prvá novinka 8 tipov ako pripraviť nehnuteľnosť na predaj Prvoradým záujmom predávajúceho je...
Druhá novinka REALITNÁ ÚNIA SR - 10 dôvodov, prečo poveriť predajom realitnú kanceláriu.    ...

Stavebný pozemok na výstavbu rodinného domu, Ladce

Cena:
55 600,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Ilava
Obec: Ladce
Ulica: Ladce
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 1899 m2
Vodovod: pri pozemku
Umiestnenie Elektriny: pri pozemku
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: pri pozemku
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 1251
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predstavujeme Vám výnimočnú príležitosť na nákup pozemku pre výstavbu vášho vysnívaného rodinného domu v obci Ladce, časť Horné Ladce. Ponúkaný pozemok má rozlohu 1899 m2 a nachádza sa v lokalite ktorá má dobrú dostupnosť do okolitých miest a kompletnú občiansku vybavenosť. 

Hlavné prednosti pozemku:

-Rozloha 1899 m2: Ideálna veľkosť pre výstavbu priestranného rodinného domu s veľkou záhradou

-Platná UPI (územno plánovacia informácia): Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu, čo vám uľahčuje celý proces plánovania a získavania potrebných povolení.

-Prístupová cesta: Pozemok má  prístupovú cestu, ktorá priamo navazuje na hlavnú cestu. Toto zabezpečuje ľahký prístup k pozemku bez akýchkoľvek komplikácií.

-Dostupné inžinierske siete: Na hlavnú cestu naväzujúce inžinierske siete sú kľúčovým prvkom pre pohodlné bývanie. Elektrina, voda, kanalizácia a ďalšie sú dostupné priamo na hranici pozemku.

-Stav nehnuteľnosti: Aktuálne sa pozemok klasifikuje ako orná pôda s existujúcou prístupovou cestou, čo vám dáva možnosť začať s výstavbou vášho nového domova ihneď po získaní všetkých potrebných povolení.

Záver: Táto nehnuteľnosť predstavuje vynikajúcu príležitosť pre každého, kto sníva o vlastnom domove v krásnej, tichej lokalite s výbornou dostupnosťou a všetkými potrebnými službami na dosah. Nezmeškajte svoju šancu stať sa vlastníkom tohto pozemku, kde si môžete vytvoriť domov presne podľa svojich predstáv. Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií a dohodnite si obhliadku tohto zaujímavého pozemku. 

 

V cene nehnuteľnosti: - vyhotovenie kúpnych zmlúv - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti - vybavenie financovania (hypotekárny úver, úver zabezpečený nehnuteľnosťou) - uhradenie poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva

Maklér:

makler
Maklér:Lukáš Ciho
Telefón:0944679549
E-mail:lukas.ciho-ZVNC-vynimocneprojekty.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.