Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 63 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Prvá novinka 8 tipov ako pripraviť nehnuteľnosť na predaj Prvoradým záujmom predávajúceho je...
Druhá novinka REALITNÁ ÚNIA SR - 10 dôvodov, prečo poveriť predajom realitnú kanceláriu.    ...

Rodinný dom, Dolné Srnie - REZERVOVANÉ

Cena:
dohodou
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Nové Mesto nad Váhom
Ulica: Dolné Srnie
Kategória: Domy a vily
Druh: Rodinný dom
Plocha pozemku: 1789 m2
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet obytných miestností: 4
Podlahová plocha: 110 m2
Plocha pozemku: 1789 m2
Energ. certifikát: neuvedené
ID inzerátu: 1278
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj rodinný dom v obci Dolné Srnie vzdialenej iba 3 km od mesta Nové Mesto nad Váhom na pozemku o celkovej rozlohe 1.789m2. Nachádza sa v tichej lokalite obce s minimálnym prejazdom vozidiel.

Ide o starší rodinný dom, ktorý prešiel prestavbou a rekonštrukciou (najmä nová plechová strešná krytina, modernizácia kúpeľne s WC a plynovým kotlom na ohrev teplej vody). Dom je napojený na elektrinu, plyn, obecný vodovod a žumpu (v obci nie je zatiaľ vybudovaná kanalizácia). Kúrenie v dome zabezpečujú plynové gamatky. Dom je v dobrom a zachovalom stave.

Dispozične pozostáva z predsiene, 4 izieb, priestrannej kuchyne, kúpeľne s WC, komory s celkovou úžitkovou plochou cca 110m2. Súčasťou domu je prekryté podnávratie, ktoré môže slúžiť ako garáž. Vďaka plechovej dvojbráne vedľa podnávratia je zabezpečený dostatočný priestor na možný vstup vozidiel a mechanizmov do dvora tejto nehnuteľnosti. K domu patrí veľká záhrada s viacerými druhmi ovocných stromov.

Dom je vhodný na celoročné bývanie, ako i na rekreačné účely – čas strávený v kľudnom prostredí s rodinou a priateľmi. Kontaktujte nás a dohodnite si ešte dnes termín obhliadky.  

V cene nehnuteľnosti: - vyhotovenie kúpnych zmlúv - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti - vybavenie financovania (hypotekárny úver, úver zabezpečený nehnuteľnosťou) - uhradenie poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva

Maklér:

makler
Maklér:Ing.Ivan Vlado
Telefón:0907739383
E-mail:vlado-ZVNC-luxreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.