Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 62 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Prvá novinka 8 tipov ako pripraviť nehnuteľnosť na predaj Prvoradým záujmom predávajúceho je...
Druhá novinka REALITNÁ ÚNIA SR - 10 dôvodov, prečo poveriť predajom realitnú kanceláriu.    ...

Predaj 2 izb. bytu Trenčín - REZERVOVANÉ

Cena:
96 500,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Kategória: Byty
Terasa: neuvedené
Druh: 2 izbový byt
 
Univerzálna plocha: 43 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: áno
Loggia: nie
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v tichej a príjemnej lokalite? Tento elegantne zrekonštruovaný 2 izbový byt v Trenčíne, časť Výstavisko, je presne to, čo hľadáte! S úžitkovou plochou 43 m² a moderným dizajnom poskytuje ideálny priestor pre pohodlný život.

Dispozícia a vybavenie:

Byt je krásne presvetlený a jeho rozloženie je veľmi praktické. Vstupná chodba s bezpečnostnými dverami vás privíta svojou útulnosťou a poskytuje prístup do všetkých častí bytu. Samostatné WC a kúpeľňa prešli v roku 2023 elegantnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala aj modernizáciu kuchynskej linky. Nové obklady, sanita a kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť a komfort.

Obývačka a spálňa:

Samostatná obývačka je dostatočne priestranná pre rodinné stretnutia či oddych po náročnom dni. Spálňa disponuje dostatkom úložného priestoru, čo ocení každý, kto má rád poriadok a organizáciu. Oba tieto priestory sú krásne osvetlené prirodzeným svetlom a z oboch miestností je možný vstup na priestrannú zasklenú loggiu, kde si môžete vychutnať rannú kávu alebo večerné posedenie.

Lokalita:

Byt sa nachádza v tichej a žiadanej lokalite Trenčín - Výstavisko, ktorá poskytuje výbornú dostupnosť do centra mesta, ale zároveň aj pokoj a súkromie. V blízkosti sa nachádzajú všetky potrebné služby, ako sú obchody, školy, zdravotné strediská a verejná doprava.


Stav nehnuteľnosti:

Byt je po kompletnej rekonštrukcii, čo znamená, že môžete hneď bývať bez nutnosti ďalších investícií a zároveň sa predáva vrátane vybavenia, čo môže byť zaujímavé aj z pohľadu prípadnej investície, ako byt na prenájom. Kompletnou revitalizáciu prešiel aj celý bytový dom, vrátane vstupnej chodby, fasády, výmena plastových okien a modernizácia a zasklenie loggii. V objekte sú bezpečnostné vchodové dvere aj s kamerovým systémom.

Poschodie 1/4 

Nechajte sa zlákať týmto krásnym bytom, ktorý spája moderný dizajn s praktickosťou a pohodlím. Ak hľadáte priestor na bývanie, ktorý vám poskytne všetko, čo potrebujete, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií.
Nechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a rezervujte si obhliadku ešte dnes! Tento byt je pripravený stať sa vaším novým domovom!

 

V cene nehnuteľnosti: - vyhotovenie kúpnych zmlúv - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti - vybavenie financovania (hypotekárny úver, úver zabezpečený nehnuteľnosťou) - uhradenie základných poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva

Maklér:

makler
Maklér:Lukáš Ciho
Telefón:0944679549
E-mail:lukas.ciho-ZVNC-vynimocneprojekty.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.